Bergwijn beschuldigt Zwitserse voetbalbeambten van het spelen van “Out of Control”


De play-offs in Zwitserland zijn uitgesteld als gevolg van de toestroom van zwaar verkeer naar de luchthaven tijdens het WK. Hoewel sommigen zeggen dat het een geluk is dat de teams geen kans hebben gehad om te spelen, is het op een bepaalde manier jammer. Zwitserse voetbalfans willen hun land de wereldbeker zien winnen, maar niet als het spel zo vol spanning staat. De groepsfase was nooit bedoeld om op zo’n cruciaal moment als nu te worden gespeeld, dus iedereen die hoopte zijn team te zien winnen, vraagt ​​zich af wat er zal gebeuren.

Er wordt gezegd dat een wedstrijd tussen Pilsen en Bergwijn gisteren had moeten worden gespeeld. Maar een defecte verbinding met een van de torens in Zürich, en dus verkeerscongestie, heeft uitstel veroorzaakt. Bergwijn zelf beweert dat de vertraging slechts enkele uren heeft geduurd; want er wordt een zeer grote menigte verwacht in het stadion. Aan de andere kant zijn de supporters van Pilsen begonnen door uit te drukken dat ze zich bedrogen voelen. Aanhangers van Bergwijn hebben zich ook bij de bandwagon aangesloten met hun eigen klachten over de verkeerscongestie.

De organisatoren van het spel hebben erop gewezen dat vanwege de toestroom van verkeer het noodzakelijk was het spel uit te stellen omwille van de toeschouwers en de voetbalwedstrijden. Sommige fans hebben hiervoor al hun woede geuit over de organisatoren van de game en het publiek.

Bergwijn supporters houden nog steeds vast aan de hoop dat het spel vandaag wordt gespeeld en gewonnen. Degenen die nog steeds aan boord zijn met het idee dat Bergwijn eindelijk het WK zal winnen, kunnen alleen maar hopen en afwachten of hun team door gaat naar de kwartfinales.

Er was ook een ander probleem tijdens het WK dat zijn weg vond naar de Bergwijn-fans; dit is de verhuizing van FC Basel naar Eisboulevard. De meeste Bergwijn-fans hebben geëist dat hun land het beste stadion krijgt voor de Wereldbekerwedstrijden. Het Basel-stadion in Zürich werd hiervoor als de beste arena van het land beschouwd en vanwege de initiële problemen met de verkeerscongestie eisen sommige fans nu dat hun favoriete spelers in een arena spelen die niet zo vol is met verkeer.

Er was nog een probleem dat alle fans zou dwingen om te reizen; het feit dat FC Basel naar hun nieuwe thuis in Zwitserland zou verhuizen, zou de voetbalwedstrijden op zijn minst twee dagen belemmeren. Toen werd gezegd dat de Zwitserse federale spoorwegen (FFR) hebben gezegd dat het geen treinen zou toestaan ​​om door Zwitserse luchthavens te rijden, dus dit zou betekenen dat het vervoer zeer beperkt zou zijn voor de fans van Pilsen. Bovendien zeiden Bergwijn-supporters ook dat ze dichter bij de arena wilden staan ​​waar de wedstrijd zou worden gespeeld.

Nu al deze problemen nu worden gezegd en gedaan, lijkt het erop dat de wedstrijd tussen Pilsen en Bergwijn moet worden uitgesteld. De twee teams kunnen een paar dagen vragen om van hun overwinning te genieten, maar als een complete verkeers- en stadionsituatie opduikt, is het nu zeer onwaarschijnlijk dat de wedstrijd vandaag wordt gespeeld. Dus fans van Pilsen hebben nu de hoop dat ze getuige kunnen zijn van hun team die de Wereldbeker wint en nog belangrijker, ze kunnen in ieder geval hun fans uit de file en bij hun favoriete bar halen en wat voetbal spelen.

Tags: